MENU

Toto sú štyria najznámejší milovníci steakov. Poznáte ich?

Steaky milujú mnohí – mladí aj starí, ženy aj muži, filmové hviezdy, ale aj obyčajní ľudia. Milovníci steakov sa však nájdu aj vo svete rozprávok. Spoznajte najznámejších kreslených hrdinov, ktorí na poriadny kus mäsa nedajú dopustiť.

Homer Simpson

Homer Simspson, ktorý vznikol v roku 1989 v hlave Matt Groeninga, má poriadny apetít. Zje všetko, čo nezje jeho. Aj napriek tomu, že sa mnohokrát pokúšal o diétu, sladké donuty, steaky a pivo boli silnejšie. V jednej časti sa dokonca zúčastnil súťaže v jedení obrieho steaku. Žiaľ, to bolo už aj na neho obrovské sústo. Nepomohla ani opora, ktorú našiel vo svojom synovi Bartovi. Pochopenie však nenašiel u dcéry Lizy, ktorá je vegetariánka.

GIF: www.simpsonsworld.com

 

Tom a Jerry

Mačka a myš, ktoré sa neustále naháňajú. Aj napriek tomu, že medzi sebou vedú večný boj, jedna vec ich spája – láska k jedlu. Neraz si posedeli pri jednom tanieri, na ktorom sa vynímal poriadne šťavnatý steak. Aj keď je Jerry len malou myšičkou, pri jedle sa naozaj nedá zahanbiť a hravo si poradí aj s veľkým kusom steaku. Mnohí hovoria, že steak, ktorý často v tejto kultovej rozprávke vídať, v skutočnosti neexistuje. Má výrazný okraj a v jednej polovici hrubú kosť. A veru majú pravdu, takýto steak v obchode naozaj nenájdete, ak by ste však hľadali podobný, siahnite po takzvanom round steaku.

 

GIF: @boomerangtoons 

 

Lev Alex z Madagaskaru

Vo zvieracej ríši nemá Lev Alex v jedení steakov žiadneho konkurenta. O steakoch neustále premýšľa, dokonca o nich sníva a vidí ich aj na hviezdnej oblohe. V jednej scéne sa dokonca ostatné zvieratá obávali, že ich zje, pretože tak veľmi miluje mäso. K tejto tragédii však nakoniec nedošlo. Aj keď, veľa nechýbalo, raz totiž od hladu oblizoval zebru.

 Poznáte ešte nejakého milovníka steakov z rozprávok?

GIF: www.tumlbr.com

 

Ďalšie články

Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Zrušiť