MENU

BBQ omáčka

Čas prípravy 15 minút

Ingrediencie:

Postup:

  1. Na panvici dáme najemno posekanú cibuľku, ktorú cca 5 minút smažíme až kým nezmäkne a nezhnedne. Primiešame ostatné prísady a povaríme ešte 5 minút.

Príprava domáceho vinného octu:

  1. Prelejeme víno z fľaše do zaváraninového pohára hodíme do neho pár kociek cukru, toto naštartuje zretie vínneho octu.
  2. Do vína nasypať hrozienka, a vlejeme ocot.
  3. Pohár zakryjeme servítkou, alebo plátnom a všetko postavíme na najteplejšie miesto v byte.
  4. Necháme dozrieť 1,5 - 2 mesiace.
Domáci vinný ocot

 


Prehľad steakov

Čím viac má mäso tuku, tým je steak šťavnatejší. Mimo tuku, ktorý je na povrchu, je pre chuť dôležitý aj tuk vo vnútri mäsa alebo vnútrosvalový tuk, ktorý sa vyznačuje tenkými bielymi čiarami, tzv. mramorovaním. Pozrite si prehľad steakov.

Ďalšie recepty

Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Zrušiť