MENU

Ochutené maslo

Čas prípravy 10 minút

Cesnakové maslo s petržlenom

Bazalkové maslo s parmezánom a paradajkami

Štipľavé maslo 

Postup:

  1. 100g polosoleného, alebo nesoleného masla vyberieme z chladničky a necháme aspoň hodinu odstáť aby dostatočne zmäklo.
  2. Do masla následne pridajte hociktorú kombináciu chutí. 

Prehľad steakov

Čím viac má mäso tuku, tým je steak šťavnatejší. Mimo tuku, ktorý je na povrchu, je pre chuť dôležitý aj tuk vo vnútri mäsa alebo vnútrosvalový tuk, ktorý sa vyznačuje tenkými bielymi čiarami, tzv. mramorovaním. Pozrite si prehľad steakov.

Ďalšie recepty

Ďakujeme, že ste nám napísali. Kontaktovať Vás budeme v najbližšej dobe.
Zrušiť